1 Eylül 2008

Yeni yine yeniden


Son yazimdan bu yana tam 2 ay gecmis. Yazacak anlatacak cok sey birikti, elimi suremedim bloga. 6 haftalik Turkiye tatilimizin son haftasi. Bruksel'i ozledim mi? Hayir. Ama evimi ozledim. Turkiye, yaz olmasi itibariyle herhalde, bu sefer pek bir tatli geldi. Uzun sure kalinca iyice alistik. Sicaklardan sikayet ettik ama Bruksel'de yagmurlu kasvetli bir havanin bizi bekledigini dusundukce ayaklarim geri geri gidiyor. Ama bu sefer Bruksel'e donusumuzde ayri bir heyecan ve telas bizi bekliyor. Hayatimizdan birileri cikarken yeni bir aday ailemize katiliyor. Bedenime, yediklerime, ictiklerime, hislerime tam 15 haftadir ortak olan biri var artik. Henuz cinsiyetinden bile haberdar olmadigimiz bu minik kus insallah Subat'ta aramizda olacak. Kendisini dort gozle ve heyecanla bekliyoruz. Hamileligimin ilk aylarindan beri belirtileri hep minimumda hissettigim icin henuz olan bitenden birsey anlamadim. Karnim deseniz leblebi yutmus sinek gibi. Henuz kilo bile almadim. Turk kahvaltisi, kayinvalide yemekleri yarar diyordum ama maalesef kilo artisinda tik yok. Hamilelik sirasinda belirli bir kilo almanin onemini okudugum icin artik 500 gramin hesabini yapiyorum. Simdilik tarti 44'u gosteriyor. Ilerlemeleri gorecegiz. Bu cuma Turkiye'de son doktor kontrolume gidicem. 4.aya girecegim icin cinsiyetini ogrenmeyi umut ediyoruz. Haberleri bekleyin!


Bruksel'e donmeye hazirlanirken bloguma yeni bir yuz yaptim. Sade ve ferah olsun istedim. Yeni cehreli blogumu da modaya uyup hamilelik ve bebek bloguna donusturecegim.

6 yorum:

Asli A. dedi ki...

Blogunun yeni hali cok hos olmus cihanim :)

Habersiz birakma ama bizi, daha siz yaz artik oldu mu?

mucks!
lahana tursusu asli ;)

Burcu Demirel dedi ki...

poyraz ve ben sabirsizlikla top oynayabilicemiz bi arkadas bekliyorus ona gore ;)

Yesim dedi ki...

Cihancım, hadi hayırlı olsun blogunun yeni hali, ben de artık hamile bir blogger olarak seni yakından takip edeceğimdir. Biz de kızımıza bir arkadaş isteriz ona göre :)

Cihan dedi ki...

Bahisleri simdiden topluyoruz arkadaslar.. Bizimki Poyraz'la top mu oynayacak yoksa Yesim'in kiziyla evcilik mi? :)

Sweety dedi ki...

Cihancim cok guzel olmus blogun, hayirli olsun sik sik yazda hamile olmayan biri olarak hamilelik nasil biseymis belge olsun elimizde dimi :D kendine iyi bak...

Adsız dedi ki...

1- Cihan, cok ferah olmus hakikaten, kiskandim.
2- Poyrazla top mu kosturur, kizla evcilik mi oynar bilmem ama baslarinda abileri olacak, hooyyttt